Virker usynlige vajazzle smykker på scenen?

Alle ved vist efterhånden hvad vajazzle smykker er for noget, men hvis der nu alligevel skulle sidde nogen derude der ikke ved det, er det altså smykkesten man sætter på kroppen, primært på brysterne  og venusbjerget.

Jamen jeg har da for det meste tøj på på scenen?

Ja det har du nok, men når du står på scenen, er du trådt ind i en rolle, og den rolle kommer ikke at dit kostume alene. Den kommer også af den sindstilstand du har bragt dig i, og tro det eller ej, men vajazzle smykker kan altså virkelig gøre noget for dig.

Hvis du skal spille en sexet, forførende kvinde eller lignende, har du brug for at føle dig så fræk og forførende som overhovedet muligt, og kan du forestille dig hvordan du vil føle dig, når du har udsmykket dine bryster og dit glatbarberede venusbjerg, med en smuk og stilfuld vajazzling.

Er det nødvendigt?

Nej da, måske ikke, men for nogen kan det være en rigtig god ide at bruge lidt ekstra virkemidler, og dem her kan overhovedet ikke ses, og de vil heller ikke genere dig under tøjet.

Nej, det er ikke besværligt

Du kan få nogle færdiglavede vajazzle smykker her, hvor stenene er placeret i et flot mønster fra starten, så det eneste du skal er at sætte mønstrene fast, på den måde er det overhovedet ikke nogen ekstra belasting inden du skal på scenen.

faerdigt-saet

Som en lille bonus info, har der gået en video rundt hvor Jennifer Love Hewitt fortæller om hendes vajazzle vaner af hendes vajayjay, som hun kalder den, se videoen her

Lidt andre tricks til denne type roller kan være at:

  • Studere andre kvinder i byen som du mener ligner din rolle

  • Se film som inspiration, læg mærke til kropsbevægelser, mimik, tonefald tøj, smykker osv.

  • Tal med dine veninder, bruger de nogen tricks?

  • Tal med dine mandlige venner eller kolleger, hvad tænder dem ved en kvinde?

Be the first to leave a comment. Don’t be shy.

Join the Discussion

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>