Få den rigtige hud til skuespil – om alkohol, barbering og tænder

et modelbillede af en lækker model

I et skuespil skal publikum gerne fokusere på dig som skuespiller og dine evner – og ikke hvordan din hud ser ud. Og det kan også lade sig gøre med lidt pleje af din hud.

For nyligt kørte en kampagne fra Colgate. Her havde de lavet tre billeder af en glad mand og en kvinde. Se et af billederne herunder:

billede fra colgates tandpasta kampagne

Det første, du lægger mærke til, er sandsynligvis den mad, fyren har siddende i tænderne.

Prøv i stedet for at kigge på armen. Den er helt skæv i forhold til kvindens position.

På et af de andre billeder manglede manden et øre og på det første havde kvinden 6 fingre.

Colgates formål med kampagnen var at vise, at små ting som mad i tænderne (eller en plettet og uren hud) bliver lagt mere mærke til end fysiske deformiteter.

Undgå alkohol

Og hvordan får du så en lækker og flot hud?

For det første skal du skære kraftigt ned eller helt undgå alkohol om muligt. Alkohol indeholder mange kalorier og vi har tendens til ikke just at spise pænt, hvis vi først har fået en lille brændert på.

Du tager på, får plettet hud og mister energi ved at drikke for meget alkohol. Don’t.

Barberingens kunst

Barbering betyder meget for din hud. Den kan nemlig rent nemt blive irriteret, hvis ikke du barberer den på den rigtige måde. Den rigtige måde er med barbercreme, eventuelt med en barbermaskine i stedet for en skraber, ved hjælp af aftershave og ved at have varmet huden godt op inden selve barberingen.

Røde knopper efter barberingen kan forfølge dig i ganske lang tid – og det er så nemt at undgå.

Snak eventuelt med din frisør om, hvordan du nemmest undgår at falde i fælden og altså barberer din hud på den rigtige måde.

Bleg dine tænder

Inspireret af annoncen herover, har du mulighed for at score nogle nemme points ved at blege dine tænder. Hydrogen peroxid er et effektivt middel til en sådan blegning af dine tænder. Du kan købe det på nettet i Danmark og lovligt importere til det netop Danmark, men du kan også vælge at betale lidt ekstra og få din almindelige tandlæge til at klare selve blegningen for dig. Det sidste skaber sandsynligvis det bedste resultat.

Har du andre gode tips? Del dem gerne i en kommentar herunder!

Be the first to leave a comment. Don’t be shy.

Join the Discussion

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>