3 måder at indtage dine bøger på

For år tilbage kunne du købe en bog – og så kunne du ellers sætte dig ned og gå i gang med at læse den.

Men det har ændret sig siden da med nye teknologier.

I dag har du hele 3 måneder, hvorpå du har mulighed for at nyde dine bøger – og undertegnede er fan især af 2 af dem (men jeg kan ikke lide metode 3):

Du kan læse dine bøger som almindelig

Første løsning er selvfølgeligt at købe din bog som du normalt ville, slå op og begynde at læse. Du kan købe bøger billigt online. Priserne er presset af flere forhandlere og det kommer dig til gode som forbruger.

Det er med de fordele og ulemper, der er ved fysiske bøger. Jeg synes det giver en anden oplevelse at læse en ægte bog – men de er til gengæld ikke så transportable, at det gør noget.

en e-bogE-bøger

Med en Kindle, en iPad, din mobil eller måske en helt fjerde løsning har du mulighed for at læse e-bøger.

Vær opmærksom på, at du med en almindelig LCD-skærm risikerer nemt at få ondt i øjnene ved at læse på skærmen i længere tid ad gangen.

Dette problem undgår du ved hjælp af en Kindle, der er oplyst på en sådan måde, at det svarer til at læse i en almindelig bog (i modsætningen til LCD-skærmen).

Lydbøger

Og her er den sidste mulighed, som jeg ikke bryder mig om.

Jeg kender flere, der er glade for at høre lydbøger. Ulempen for mig er, at jeg ikke nemt kan læse det samme afsnit om igen, hvis jeg ikke lige forstod det.

Og samtidigt har jeg sjældent fuld fokus på det, jeg hører. Jeg hører fx musik når jeg sidder og arbejder, eller når jeg cykler hjem fra arbejde. Min koncentration kan godt overkomme et podcast, men jeg tror ikke, det kan klare meget mere end det.

Be the first to leave a comment. Don’t be shy.

Join the Discussion

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>